Tolerancija i njega

Kompatibilnost

Thymuskin nema nikakvih neželjenih nuspojava. Osim aktivnog sastojka peptida timusa GKL-02, Thymuskin sadrži dodatne tvari za njegu kože i kose. Svi Thymuskin šamponi i serumi ne sadrže silikone, parabene i životinjske sastojke.
Mogu ih koristiti trudnice i dojilje.

Dobra podnošljivost i takozvana kozmetička tolerancija više puta su testirane u okviru kontroliranih znanstvenih promatranja primjene i studija na njemačkim i međunarodnim dermatološkim i sveučilišnim klinikama.

Osim toga, među ostalima, postoje izvješća o kompatibilnosti neovisnog dermatološkog instituta Dermatest.

Hrani kosu

Rezultat je prirodno lijepa i zdrava kosa!

Aktivni sastojak timus peptid GKL-02 sadržan u Thymuskinu i odabrane tvari za njegu revitaliziraju i regeneriraju kosu. Aktivni sastojci i sastojci za njegu linija šampona Thymuskin također uzimaju u obzir pojedinačne tipove kose i vlasišta.

Prirodni aktivni sastojci poput kofeina, vitamina E i koprive (Urtica dioica) imaju njegujuću funkciju. Također su uključeni kozmetički sastojci kao što su pantenol, biljni i pšenični proteini, koji zauzvrat čine skupinu svojstava za njegu kose.

Savjeti

Faza prilagodbe: Kada počnete koristiti Thymuskin, aktivacija folikula dlake može dovesti do blago pojačanog gubitka kose. Kako biste smanjili ovaj mogući učinak, prilagodite upotrebu odgovarajućeg Thymuskin šampona svom uobičajenom ritmu pranja (barem jednom tjedno). Nanesite Thymuskin serum svaki dan prvih 3 mjeseca (čak i na dane kada ne perete kosu), a zatim postupno smanjivati 2 do 3 puta tjedno do željenog učinka.

Imajte na umu da je pojačano ispadanje kose pozitivan signal koji potvrđuje aktivaciju korijena kose.

Gubitak kose može biti simptom organskog uzroka. Liječenje organskih uzroka ne spada u polje primjene Thymuskin-a. Stoga se gubitak kose može ponoviti nakon prestanka uzimanja Thymuskin-a sve dok postoji organski uzrok. U tim slučajevima trebate se posavjetovati sa svojim liječnikom.

Konkretno, pripravci Thymuskin šamponi i serumi također su prikladni za korištenje tijekom trudnoće ili dojenja, kao i za djecu od 3 godine starosti. Svi Thymuskin šamponi mogu se koristiti u ovom kontekstu bez oklijevanja. Thymuskin se vrlo dobro podnosi kada se koristi prema uputama.