SKU: 059183

Thymuskin MED serum-gel 200 ml

Dermatološki Thymuskin Med System protiv jakog gubitka kose i za aktiviranje rasta nove kose.

Pogodan za regenerativnu njegu kod kružnog i difuznog gubitka kose
Za korištenje kod jakog gubitka kose* i ćelavih mrlja

  • Posebno za suho i osjetljivo vlasište
  • Može se kombinirati sa svim Thymuskin šamponima
  • Sustav: šampon i serum za kombiniranu svakodnevnu upotrebu
  • Bez nuspojava, pogodan za dugotrajnu upotrebu
  • Aplikacija je primjerena za djecu od 3 godine starosti, trudnice i dojilje
  • Dermatološki ispitano

 

Sadržaj: 200 mililitara

106,56  (802,88 kn)

Opis proizvoda

Informacije o proizvodu “MED Serum Gel”
Serum gel Thymuskin Med pogodan je za popratnu njegu kod kružnog i difuznog ispadanja kose.

Aplikacija podržava rast nove kose. Zbog visokog udjela aktivnog sastojka peptida timusa GKL-02 pogodan je za primjenu kod izraženijeg gubitka kose. Ovi regenerativni procesi traju dugo, a pozitivan učinak ovisi i o osobnoj predispoziciji, odnosno raspoloženju oboljelih.

Autoimuna reakcija koja uzrokuje mrljasti gubitak kose nije zaustavljena, ali se može suzbiti nepoželjni estetski učinak gubitka kose. Mnogi korisnici Thymuskin-a pate od alopecije areate i vrlo su zadovoljni.

Difuzno ispadanje kose je pojačano ispadanje kose u području cijele dlakave glave. Thymuskin aplikacija suzbija akutni gubitak kose i aktivira rast nove kose. Primjena Thymuskin uvijek se odnosi samo na simptom gubitka kose, ali ne i na uzrok.

Njega s THYMUSKIN ®
Patentirani kompleks aktivnih sastojaka GKL-02 sadržan u Thymuskinu sastoji se od peptida timusa bez životinjskog porijekla.

Biološka aktivnost Thymuskin-a prvenstveno se ogleda u aktivaciji stanica dlake (keratinocita) koje odlučujuće utječu na rast kose. Stimulira se stvaranje dlaka.

Kliničke i dermatološke studije potvrđuju: THYMUSKIN ® je učinkovit protiv gubitka kose

Primjena
Operite kosu Thymuskin šamponom i ostavite da djeluje kratko vrijeme. Nakon ispiranja, idealno osušite kosu ručnikom. Zatim razdijelite kosu, nanesite Thymuskin serum na vlasište i umasirajte ga vršcima prstiju. Ponavljajte ovo dok se vlasište potpuno ne opskrbi. Ne ispirati. Zatim možete oblikovati kosu kao i obično.

Sastojci THYMUSKIN ® MED serum gel
VODA, ALKOHOL DENAT., PROPILEN GLIKOL, HIDROLIZIRANI PROTEIN PŠENICE, CARBOMER, VODA HAMAMELIS VIRGINIANA, NATRIJEV HIDROKSID, PANTENOL, SOK LISTA ALOE BARBADENSIS U PRAHU, PIRIDOKSIN HCL, SINTETIČKI HIDROLIZAT TIMUSA

THYMUSKIN ® MED serumi ne sadrže parabene i parfeme. S peptidima timusa neživotinjskog podrijetla.

Napomena: ove informacije predstavljaju trenutni status. Recepti su podložni razvoju i mogu se mijenjati. Samo za vanjsku uporabu. Držati podalje od djece.

*nije zbog bolesti