SKU: 00133241

Thymuskin MED šampon 100 ml

Dermatološki Thymuskin Med System protiv jakog gubitka kose i za aktiviranje rasta nove kose.

  • Posebno za suhu i osjetljivu kosu
  • Sustav: šampon i serum za kombiniranu upotrebu
  • Može se kombinirati sa svim Thymuskin serumima
  • Bez nuspojava, pogodan za dugotrajnu upotrebu
  • Aplikacija je primjerena za djecu od 3 godine starosti, trudnice i dojilje

 

Sadržaj: 100 mililitara

44,26  (333,48 kn)

Opis proizvoda

Informacije o proizvodu “MED Šampon”
Šampon Thymuskin Med pogodan je za popratnu njegu kod kružnog i difuznog ispadanja kose.

Šampon za čišćenje i njegu s pH vrijednošću kože nježno čisti vlasište od nakupljenih čestica prljavštine i priprema ga za korištenje s Thymuskin serumom otpuštanjem aktivnih sastojaka. Posebno je pogodan za suhu i osjetljivu kosu.

Za najbolje rezultate preporučujemo korištenje kao sustav: Thymuskin šampon & Thymuskin serum. Primjena Thymuskin uvijek se odnosi samo na simptom gubitka kose, ali ne i na uzrok.

Njega s THYMUSKIN ®
Patentirani kompleks aktivnih sastojaka GKL-02 sadržan u Thymuskinu sastoji se od peptida timusa bez životinjskog porijekla.

Biološka aktivnost Thymuskin-a prvenstveno se ogleda u aktivaciji stanica dlake (keratinocita) koje odlučujuće utječu na rast kose. Stimulira se stvaranje dlaka.

Kliničke i dermatološke studije potvrđuju: THYMUSKIN ® je učinkovit protiv gubitka kose.

Primjena
Operite kosu Thymuskin šamponom i ostavite da djeluje kratko vrijeme. Nakon ispiranja, idealno osušite kosu ručnikom. Zatim razdijelite kosu, nanesite Thymuskin serum na vlasište i umasirajte ga vršcima prstiju. Ponavljajte ovo dok se vlasište potpuno ne opskrbi. Ne ispirati. Zatim možete oblikovati kosu kao i obično.

Sastojci THYMUSKIN ® MED serum gel
AQUA, NATRIJ LAURETH SULFAT, NATRIJ KLORID, KOKAMIDOPROPIL BETAIN, HIDROLIZIRANI PROTEIN PŠENICE, DINATRIJ LAURETH SULFOSUCCINAT, FENOKSIETANOL, NATRIJ BENZOAT, KOFEIN, PROPILEN GLIKOL, MLIJEČNA KISELINA, KOKO-GLUKOZID, GLICERIL O LEAT, PANTENOL, KALIJEV SORBAT, HIDROKSIPROPIL GUAR HIDROKSIPROPILTRIMONIJ KLORID , LIMUNSKA KISELINA, BUTILENGLIKOL, EKSTRAKT CVIJETA KAMILICE RECUTITA, GLUKOZA, SINTETSKI HIDROLIZAT TIMUSA, BISABOLOL, TOKOFEROL, CITRAT HIDROGENIRANIH PALMINIH GLICERIDA.

Šamponi THYMUSKIN ® MED ne sadrže silikone, parabene i parfeme. S peptidima timusa neživotinjskog podrijetla.

Napomena: ova informacija predstavlja trenutno stanje. Recepti su podložni razvoju i mogu se mijenjati. Samo za vanjsku uporabu. Držati podalje od djece.

*nije zbog bolesti