SKU: 00092135

Thymuskin FORTE serum-gel 100 ml

Dermatološki Thymuskin Forte System protiv jakog gubitka kose i za aktiviranje rasta nove kose.

Posebno pogodan za regenerativnu njegu kod gubitka kose kao posljedice kemoterapije i difuznog gubitka kose*
Za korištenje kod jakog gubitka kose* i ćelavih mrlja.

  • Posebno za vlasište pod stresom
  • Visok udio aktivnog sastojka peptida timusa GKL-02 i dodatnih tvari za njegu
  • Može se kombinirati sa svim Thymuskin šamponima
  • Sustav: šampon i serum za kombiniranu upotrebu
  • Bez nuspojava, pogodan za dugotrajnu upotrebu
  • Dermatološki ispitano

 

Sadržaj: 100 mililitara

84,82  (639,08 kn)

Opis proizvoda

Informacije o proizvodu “FORTE Serum Gel”
Serum gel Thymuskin Forte pogodan je za popratnu njegu u slučaju gubitka kose kao posljedice kemoterapije. Aplikacija podržava rast nove kose. Visoki udio aktivnog sastojka peptida timusa GKL-02 i visokokvalitetne tvari za njegu suzbijaju manjak opskrbe koji je tipičan za dugotrajne probleme. Ovi regenerativni procesi traju dugo, a pozitivan učinak ovisi i o osobnoj predispoziciji, odnosno raspoloženju oboljelih. Primjena Thymuskin uvijek se odnosi samo na simptom gubitka kose, ali ne i na uzrok.
Difuzno ispadanje kose je pojačano ispadanje kose u području cijele dlakave glave. Thymuskin aplikacija suzbija akutni gubitak kose i aktivira rast nove kose. Primjena Thymuskin uvijek se odnosi samo na simptom gubitka kose, ali ne i na uzrok.

Njega s THYMUSKIN ®
Patentirani kompleks aktivnih sastojaka GKL-02 sadržan u Thymuskinu sastoji se od peptida timusa bez životinjskog porijekla.
Biološka aktivnost Thymuskin-a prvenstveno se ogleda u aktivaciji stanica dlake (keratinocita) koje odlučujuće utječu na rast kose. Stimulira se stvaranje dlaka.
Kliničke i dermatološke studije potvrđuju: THYMUSKIN ® je učinkovit protiv gubitka kose.

Primjena
Operite kosu Thymuskin šamponom i ostavite da djeluje kratko vrijeme. Nakon ispiranja, idealno osušite kosu ručnikom. Zatim razdijelite kosu, nanesite Thymuskin serum na vlasište i umasirajte ga vršcima prstiju. Ponavljajte ovo dok se vlasište potpuno ne opskrbi. Ne ispirati. Zatim možete oblikovati kosu kao i obično.

Sastojci THYMUSKIN ® FORTE serum gel
VODA, ALKOHOL DENAT., GLICERIN, KOFEIN, KARBOMER, MENTIL LAKTAT, TOKOFERL ACETAT, NATRIJ HIDROKSID, HIDROLIZIRANI PROTEIN PŠENICE, BIOTIN, PANTENOL, EKSTRAKT SJEMENA AVENE STRIGOSA, LECITIN, SINTETSKI TIMUS HIDROLIZAT, POSETOHENOSAT, NATRIJ

THYMUSKIN ® FORTE serumi ne sadrže parabene i parfeme. S peptidima timusa neživotinjskog podrijetla.

Napomena: ove informacije predstavljaju trenutni status. Recepti su podložni razvoju i mogu se mijenjati. Samo za vanjsku uporabu. Držati podalje od djece.
*nije zbog bolesti