SKU: 00136211

Thymuskin FORTE šampon 100 ml

Dermatološki Thymuskin Forte System protiv jakog gubitka kose i za aktiviranje rasta nove kose.

  • Pogotovo za opterećenu kosu koja zahtijeva puno njege
  • Sustav: šampon i serum za kombiniranu upotrebu
  • Može se kombinirati sa svim Thymuskin serumima
  • Visok udio aktivnog sastojka peptida timusa GKL-02 i dodatnih tvari za njegu
  • Bez nuspojava, pogodan za dugotrajnu upotrebu

 

Sadržaj: 100 mililitara

58,81  (443,10 kn)

Opis proizvoda

Podaci o proizvodu “FORTE šampon”
Šampon Thymuskin Forte pogodan je za popratnu njegu u slučaju gubitka kose kao posljedice kemoterapije. Visoki udio aktivnog sastojka peptida timusa GKL-02 i visokokvalitetne tvari za njegu suzbijaju manjak opskrbe koji je tipičan za dugotrajne probleme. Šampon za čišćenje i njegu s pH vrijednošću kože nježno čisti vlasište od nakupljenih čestica prljavštine i priprema ga za korištenje s Thymuskin serumom otpuštanjem aktivnih sastojaka. Posebno je pogodan za oštećenu kosu. Za najbolje rezultate preporučujemo korištenje kao sustav: Thymuskin šampon & Thymuskin serum. Primjena Thymuskin uvijek se odnosi samo na simptom gubitka kose, ali ne i na uzrok.

Njega s THYMUSKIN ®
Patentirani kompleks aktivnih sastojaka GKL-02 sadržan u Thymuskinu sastoji se od peptida timusa bez životinjskog porijekla.

Biološka aktivnost Thymuskin-a prvenstveno se ogleda u aktivaciji stanica dlake (keratinocita) koje odlučujuće utječu na rast kose. Stimulira se stvaranje dlaka.

Kliničke i dermatološke studije potvrđuju: THYMUSKIN ® je učinkovit protiv gubitka kose.

Primjena
Operite kosu Thymuskin šamponom i ostavite da djeluje kratko vrijeme. Nakon ispiranja, idealno osušite kosu ručnikom. Kada koristite sušilo za kosu, izbjegavajte visoke temperature jer isušuju kosu i vlasište. Zatim razdijelite kosu, nanesite Thymuskin serum na vlasište i umasirajte ga vršcima prstiju. Ponavljajte ovo dok se vlasište potpuno ne opskrbi.

Sastojci THYMUSKIN ® FORTE šampon
Aqua, natrijev koko-sulfat, koko-glukozid, limunska kiselina, natrijev klorid, gliceril oleat, hidrolizirani pšenični protein, natrijev benzoat, hidroksipropil guar hidroksipropiltrimonijevi kloridi, natrijev sorbat, SODOM SULDROLYCH, SIDROLYZED SILK, HYDROLIZED SILC, PHENOXYETOPHENOLD, TOLMOCYETHENOLD GLICERIDI CITRAT.

Šamponi THYMUSKIN ® FORTE ne sadrže parabene, silikone i parfeme. S peptidima timusa neživotinjskog podrijetla.

Napomena: ove informacije predstavljaju trenutni status. Recepti su podložni razvoju i mogu se mijenjati. Samo za vanjsku uporabu. Držati podalje od djece.

*nije zbog bolesti