SKU: 00059190

Thymuskin CLASSIC serum 200 ml

Dermatološki Thymuskin Classic serum, primjenjiv protiv svih stupnjeva ozbiljnosti gubitka kose i za aktiviranje rasta nove kose.

  • Posebno pogodan za korištenje kod genetskog gubitka kose
  • Bez nuspojava, pogodan za dugotrajnu upotrebu
  • Može se kombinirati sa svim Thymuskin šamponima
  • Sustav: šampon i serum za kombiniranu upotrebu
  • Dermatološki ispitano

 

Sadržaj: 200 mililitara

46,18  (347,94 kn)

Opis proizvoda

Informacije o proizvodu “CLASSIC Serum”
Thymuskin Classic Serum prikladan je za korištenje u slučajevima genetskog gubitka kose. Aplikacija podržava rast nove kose. Kombinira optimalnu koncentraciju aktivnih sastojaka s visokim prinosom. Ovaj originalni recept uspješno se koristi u svijetu više od 35 godina. Ovi regenerativni procesi traju dugo, a pozitivan učinak ovisi i o osobnoj predispoziciji, odnosno raspoloženju oboljelih. Primjena Thymuskin uvijek se odnosi samo na simptom gubitka kose, ali ne i na uzrok.

Njega s THYMUSKIN ®
Patentirani kompleks aktivnih sastojaka GKL-02 sadržan u Thymuskinu sastoji se od peptida timusa bez životinjskog porijekla.

Biološka aktivnost Thymuskin-a prvenstveno se ogleda u aktivaciji stanica dlake (keratinocita) koje odlučujuće utječu na rast kose. Stimulira se stvaranje dlaka.

Kliničke i dermatološke studije potvrđuju: THYMUSKIN ® je učinkovit protiv gubitka kose.

Primjena
Operite kosu Thymuskin šamponom i ostavite da djeluje kratko vrijeme. Nakon ispiranja, idealno osušite kosu ručnikom. Zatim razdijelite kosu, nanesite Thymuskin serum na vlasište i umasirajte ga vršcima prstiju. Ponavljajte ovo dok se vlasište potpuno ne opskrbi. Ne ispirati. Zatim možete oblikovati kosu kao i obično.

Sastojci THYMUSKIN ® CLASSIC Serum
VODA, DENAT ALKOHOLA, GLICERIN, KARBOMER, HIDROLIZIRANI PROTEIN PŠENICE, BIOTIN, KOFEIN, NATRIJ, HIDROKSID, PANTENOL, SINTETSKI HIDROLIZAT TIMUSA.

THYMUSKIN ® CLASSIC serumi ne sadrže parabene i parfeme. S peptidima timusa neživotinjskog podrijetla.

Napomena: ove informacije predstavljaju trenutni status. Recepti su podložni razvoju i mogu se mijenjati. Samo za vanjsku uporabu. Držati podalje od djece.

*nije zbog bolesti