SKU: 00059244

Thymuskin CLASSIC šampon 200 ml

Dermatološki Thymuskin Classic System, primjenjiv protiv svih stupnjeva ozbiljnosti gubitka kose i za aktiviranje rasta nove kose.

  • Posebno za normalnu i masnu kosu sklonu peruti
  • Sustav: šampon i serum za kombiniranu upotrebu
  • Može se kombinirati sa svim Thymuskin serumima
  • Bez nuspojava, pogodan za dugotrajnu upotrebu

 

Sadržaj: 200 mililitara

35,29  (265,89 kn)

Opis proizvoda

Informacije o proizvodu “CLASSIC šampon”
Šampon Thymuskin Classic prikladan je za korištenje u slučaju genetskog gubitka kose. Šampon za čišćenje i njegu s pH vrijednošću kože nježno čisti vlasište od nakupljenih čestica prljavštine i priprema ga za korištenje s Thymuskin serumom otpuštanjem aktivnih sastojaka. Posebno je pogodan za normalnu do masnu kosu sklonu peruti. Za najbolje rezultate preporučujemo korištenje kao sustav: Thymuskin šampon & Thymuskin serum. Primjena Thymuskin uvijek se odnosi samo na simptom gubitka kose, ali ne i na uzrok.

Primjena
Operite kosu Thymuskin šamponom i ostavite da djeluje kratko vrijeme. Nakon ispiranja, idealno osušite kosu ručnikom. Zatim razdijelite kosu, nanesite Thymuskin serum na vlasište i umasirajte ga vršcima prstiju. Ponavljajte ovo dok se vlasište potpuno ne opskrbi. Ne ispirati. Zatim možete oblikovati kosu kao i obično.

Sastojci THYMUSKIN ® CLASSIC šampon
Aqua, natrijev laureth sulfat, glicerin, natrijev klorid, kokamidopropil betain, Disadium laureth sulfosuccinat, fenoksietanol, hidrolizirani pšenični protein, betain, natrijev benzot, patenol, hidratni kiselina, acidična kiselina, linalska kiselina, linacija, pindbin, linals, pindbin, linal, aktum, linal, linal, aktum, linal, aciristična kiselina, sindicična kiselina, sindicična kiselina, sindicična kiselina, cirična kiselina, sindika HIDROLIZAT, CI 42090.

Šamponi THYMUSKIN ® CLASSIC ne sadrže silikone i parabene. S peptidima timusa neživotinjskog podrijetla.

Napomena: ove informacije predstavljaju trenutni status. Recepti su podložni razvoju i mogu se mijenjati. Samo za vanjsku uporabu. Držati podalje od djece.

*nije zbog bolesti